EnergyDOTS NL spacePYRAMID

spaceDOT – voor thuis of op de werkvloer

Leef en werk je in een energierijke en levendige ruimte? Onze huizen en werkplekken hebben hun eigen trilling. Deze trilling of energie kan negatief, neutraal of positief zijn en er zijn verschillende lagen die bijdragen aan het creëren de algehele energetische kwaliteit val elke plek. De energie van de aarde, zoals aardtrillingen, emotionele restanten van vorige gebruikers/bewoners, architectonische en historische elementen hebben allemaal invloed op de energetische kwaliteit van het gebouw.

De spaceDOT is ontworpen om harmonie te brengen in verstorende energieën om zodoende in je huis of op het werk het energieniveau te verhogen. De Phi energie die de spaceDOT voortdurend uitstraalt zal door te resoneren met je omgeving interactie maken en een krachtige verhelderende harmonie produceren. Deze harmonie blaast de ruimte nieuw leven in en zal het in balans brengen waarin je je laat meevoeren.

Wij als mensen zijn erg goed om onszelf aan te passen aan verstoringen in onze omgeving. Hoe dan ook, werken de effecten van deze aanpassingen dus niet in ons voordeel. Symptomen als een slechte kwaliteit van slaap, irritatie, moeite hebben om je te ontspannen en hoofdpijn kunnen allemaal verergeren door in je energetisch verstoorde omgeving te verblijven.

Een traditioneel systeem zoals de oude oriëntaalse kunst van Feng Shui werkt om energetische problemen te “helen” door architectonische kenmerken en kleurenschema’s te veranderen. Dit kan een dure aangelegenheid zijn. De trillende frequenties van de spaceDOT kan een tastbare positieve verandering creëren met een fractie van die kosten. Waar je ook woont of werkt kun je op vele manieren voordeel ondervinden van de verhogende effecten van de spaceDOT.

 

Hoe gebruik je de spaceDOT of spacePYRAMID?

De spaceDOT heeft een radius van ongeveer 5 meter (dat wil zeggen in een straal van 380 graden in alle richtingen) en kan op veel verschillende manier gebruikt worden. Denk aan de ruimte waarvan je voelt dat het nieuwe energie nodig heeft. Is het een specifieke kamer of een grotere ruimte? Misschien voel je dat de energie opnieuw in balans gebracht moet worden maar je weet niet precies wat je moet doen. Als het gewoon een specifieke kamer is, koop dan een spaceDOT en plak het vast op een favoriet voorwerp in die kamer. Als het een verplaatsbaar object is, probeer het dan op verschillende plaatsen uit. Als het om het hele gebouw gaat, dan kun je vier spaceDOTS in een soort rooster plaatsen zodat het hele gebied met nieuwe energie gevitaliseerd wordt.

Indien je vragen hebt, bel ons dan op en we zullen graag  je vragen beantwoorden. Als je een stap verder wilt gaan, dan kunnen we je voorzien van een advies op maat om een volledig geharmoniseerde en bekrachtigde Phi Space te creëren.

Schuiven naar boven