EnergyDOTS NL smartDOT

smartDOT – voor al je gadgets

Een Eurobarometer (Europese Commissie) enquête gehouden in 2011 toonde aan dat 48% van de Europeanen zegt dat ze verontrust of erg verontrust waren over de potentiele gezondheidsrisico’s die veroorzaakt worden door mobiele telefoons.
Gebruik je met tegenzin je telefoon? Voel je je ongemakkelijk bij of word je moe terwijl je op je computer werkt? Er is een wetenschappelijke en publieke verontrusting dat onze hoge blootstelling aan elektromagnetische straling een schadelijk effect kan hebben op onze gezondheid.
Een rapport uit 2011 aan het Europese Parlement concludeerde met het volgende: “De Vergadering zou kunnen instemmen met de waarschuwingen die eerder genoemd werden in september 2007, vervolgens in september 2009, door het European Environment Agency (EEA) betreffende de gezondheidsrisico’s van elektromagnetische velden, mobiele telefonie en niet in de laatste plaats mobile telefoons. Volgens de EEA zijn er voldoende aanwijzingen of wetenschappelijk bewijs van schadelijke biologische effecten om een beroep te doen op het toepassen van voorzorgsmaatregelen en van effectief dringend preventieve maatregelen”.
smartDOT is geprogrammeerd om de elektromagnetische trillingen van elektronische apparatuur die je regelmatig gebruikt te harmoniseren of opnieuw te tunen. Elke cel in ons lichaam reageert als een antenne, een uiterst gevoelige ontvanger van elektromagnetische straling: het lichaam zal dus op zo’n veld reageren en de straling oppikken waaraan het wordt blootgesteld. Door deze elektromagnetische velden opnieuw te tunen zal het lichaam in staat worden gesteld om zich te ontspannen!
De smartDOT is het hart van de energydot reeks. Het kan gebruikt worden voor elk elektronisch apparaat. Klik hier en bekijk het onderzoek.

Hoe gebruik je de smartDOT?

Haal de beschermstrip van de plakstrip af en plak de DOT op je apparaat. Voor een mobiele of draadloze telefoon kan de smartDOT in het batterijgedeelte worden ingezet als je daar toegang toe hebt. Plak een op elk apparaat waar je je ongemakkelijk bij voelt bij gebruik of waarbij je voelt dat het bijdraagt aan elke ervaring of symptomen van elektro-stress. De smartDOT hoeft niet in een speciale positie geplaatst te worden op je apparaat maar het zou ideaal zijn als je op elk apparaat een zou plakken. Als je een computer hebt met een draadloos keyboard en een monitor dan heb je slechts één smartDOT nodig.

Schuiven naar boven