sleepdot-sleepmat-gold

sleepMAT & DOT

Wil je graag diep slapen en ’s morgens uitgeslapen en frisser opstaan? Straling van Wifi en onze geliefde gadgets verstoren onze slaappatronen. Houd je slaapmat in de buurt en geniet van een verbeterde slaap, een gevoel van rust en een grotere veerkracht in de uitdagende omgeving van vandaag de dag.
De verborgen schoonheid van de slaapmat is de energieDOT, gestikt tussen de laagjes in het midden van de mat. Deze DOT houdt de verzachtende natuurlijke energietrillingen vast en straalt deze uit. Je energieveld wordt sterker en je lichaam zal dus beter kunnen ontspannen en je zal in een diep herstellende slaap vallen.
Deze handgemaakte slaapmat wordt geleverd in een zachte crèmekleur met een op de bovenkant prachtig spiritueel geometrisch symbool van de Zaad van het Leven gestikt. Je hebt de keuze uit goud, zilver, lichtblauw, lichtroze of een lichtgroen borduurwerk. Beide kanten van de mat zijn gemaakt van het zachtste biologisch geborsteld katoen. Om je verder te helpen om energieverstoringen van apparaten te vermijden, hebben we een gratis smartDOT bij elke mat bijgesloten. Je kunt ervoor kiezen om de smartDOT op elk apparaat te plakken; je mobiele telefoon, tablet, baby monitor of Wifi router.

Schuiven naar boven