Onderzoek energydots

Onafhankelijke research

Van hoe ze eruit zien tot hoe ze werken, we werken altijd aan onze DOT’s om ervoor te zorgen dat ze zo goed mogelijk zijn. De effectiviteit is op vele manieren beoordeeld en sommige van onze onafhankelijke tests omvatten:


Bloedmicroscopie

Voor een gezonde levensstijl vertrouwen we op gezonde rode bloedcellen en circulatie om zuurstof door ons lichaam te verplaatsen. Enkele veel voorkomende symptomen van aangetaste rode bloedcellen zijn gebrek aan energie, geheugenverlies, slaperigheid en hoofdpijn.

Onafhankelijk onderzoek toont aan dat het gebruik van een mobiel kan leiden tot misvormde cellen, vergelijkbaar met die bij ziekte. Het gebruik van een smartDOT op uw mobiele telefoon geeft verlichting aan rode bloedcellen, waardoor ze het vitale transport van zuurstof door het lichaam kunnen voortzetten, waardoor u in optimale gezondheid blijft.

Klik hier om ons onafhankelijk onderzoeksrapport over microscopie te lezen.

 

Thermische beeldvorming

Krijg je tijdens een telefoongesprek een heet oor of een warm hoofd? Mobiele telefoons zenden EMV’s uit die delen van het interne oor en de hersenen verwarmen. Er is bezorgdheid en lopend onderzoek om te bepalen of deze thermische verwarming tot hersentumoren kan leiden.

Onze thermische tests tonen aan dat het gebruik van een smartDOT op uw telefoon deze verwarmingseffecten aanzienlijk vermindert, waardoor uw gezondheid en welzijn op een optimaal niveau blijven.

“Over het geheel genomen wordt geconcludeerd dat de smartDOT zeer effectief is gebleken om de effecten van de straling van mobiele telefoons op het menselijk lichaam te neutraliseren.” – Dr. Thornton Streeter, Centrum voor Bioveldwetenschappen

 

Polycontrast Interferentie Fotografie (PIP)

Ieder van ons heeft een bioveld, samengesteld uit meetbare elektromagnetische energie. Polycontrast Interference Photography (PIP) toont alle mogelijke onevenwichtigheden en verstoringen in dit energieveld.

De resultaten vonden stoornissen rond onze hersenen wanneer we draadloze, EMF-emitterende apparaten zoals telefoons, tablets en laptops gebruiken. Wanneer een bioDOT wordt geïntroduceerd, zijn er minder onevenwichtigheden en een normaliserend effect op het bioveld te zien.

Klik hier om onze onafhankelijke bioDOT PIP-sequenties te lezen

 

Visualisatie van gasontlading (GDV)

Gas Discharge Visualization (GDV) meet de verdeling van energieniveaus en wordt in veel faciliteiten gebruikt voor medische diagnose. Een afbeelding van een gezond bioveld is dicht, uniform en heeft vloeiende kleurveranderingen van blauw tot geel.

Verstoringen worden weergegeven als hiaten en uitbarstingen, signaalstoornissen zowel mentaal als fysiek. De GDV-onafhankelijke tests laten zien hoe de smartDOT een gezond bioveld herstelt bij gebruik van een draadloos apparaat.

“Na twee dagen gebruik van de smartDOT aan de telefoon, zijn de algehele energielekken en vervormingen verminderd en lijkt het energieveld veel symmetrischer.” – Dr. Thornton Streeter, Centrum voor Bioveldwetenschappen

Klik hier om ons onafhankelijk bio-imaging rapport te lezen

 

Kikkererwtengroei

We hebben allemaal een gezonde leefomgeving nodig om te gedijen en dit kan de manier waarop we denken en voelen beïnvloeden, zowel mentaal als fysiek. Ons kikkererwtenexperiment werd gedurende 15 dagen uitgevoerd om meer te weten te komen over de effecten van EMV’s. Uit de resultaten bleek dat kikkererwten, blootgesteld aan een mobiele telefoon, niet zoveel konden groeien in vergelijking met een mobiele telefoon met een smartDOT.

Onderzoek energydots
Delen met:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
IK WIL 10% KORTING!
Meld je aan en ontvang een gratis kortingscode!
    AANMELDEN
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.