FAQ'S

Einsteins beroemde vergelijking E = mc² stelt dat alle materie eigenlijk energie is. We geloven dat ons lichaam de energie kan oppikken waar we door omringd zijn. Voor een goede lichamelijke gezondheid moeten we rekening houden met de energie waaraan we worden blootgesteld. EnergyDOTS helpt bij het harmoniseren van elektromagnetische straling. Klik hier voor meer informatie over EnergyDOTS.

  • De EnergyDOTS zijn gemakkelijk te gebruiken door ze simpelweg met het plak magneetje op de daarvoor bedoelde apparaten te plakken.
  • De CLIPS kunt u gemakkelijk aan uw kledingstuk of aan uw sleutelhanger clipppen.
  • De TAGS kunt u bijvoorbeeld dragen aan je pols.
  • De BANDS worden ingezet als armbandje.
  • De PYRAMID kunt u in alle gewenste ruimtes plaatsen, zoals op uw bureau en hebben een bereik tot 90 meter.
  • De Encoded Pendant is te gebruiken als ketting.

Klik hier voor meer informatie over EnergyDOTS.

U kunt de gebruikservaringen vinden door per product de reacties te bekijken. Klik hier.

U kunt de bioBAND omhouden wanneer u gaat zwemmen of tijdens het douchen. Wij hebben dit uitgebreid getest.

Nee, wij adviseren om de aquaDOT op een onderzetter te plakken i.v.m. afwassen.

Als u ervoor kiest om bij aanschaf van een product een account aan te maken, kunt u uw betalingsbewijs terugvinden via “Mijn account” en vervolgens te navigeren naar “Bestellingen”.

Klik hier om je bestelgeschiedenis te bekijken.

Mits u nog geen e-mail van ons heeft ontvangen ter bevestiging van uw aankoop, kunt u controleren of de e-mail tussen de “spam/ongewenste” map staat.

Mits u geen account heeft aangemaakt, raden wij u aan om ons een e-mail te sturen naar: klantenservice@energy-dots.nl, onder vermelding van “Betalingsbewijs niet ontvangen”

U kunt uw account verwijderen door ons een e-mail te sturen naar: klantenservice@energy-dots.nl met als onderwerp: Mijn account verwijderen.

U kunt uw factuur terugvinden in uw account en vervolgens te navigeren naar “bestelgeschiedenis“, of door een e-mail te sturen naar: klantenservice@energy-dots.nl, met als onderwerp: Mijn factuur opnieuw verzenden.

Het levertermijn is gemiddeld 3 werkdagen.

Let op: Wegens de situatie rondom COVID-19, kan het zijn dat onze levertijd langer duurt dan u van ons gewend bent. Aan deze leveringsvoorwaarden kunnen daarom geen rechten worden ontleent.

U kunt zich afmelden door ons een e-mail te sturen naar: klantenservice@energy-dots.nl, met als onderwerp: afmelden nieuwsbrief.

EnergyDOTS passen gemakkelijk door de brievenbus waardoor u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Let op: Dit geldt niet voor de spacePYRAMID. Deze worden door een bezorger aan de deur geleverd.

Wanneer u de track and trace code heeft ontvangen kunt u d.m.v. de door PostNL meegestuurde link eventueel de leverdatum aanpassen.

Let op: aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleent.

Ons beleid duurt 90 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Als een artikel binnen 30 dagen na levering wordt geretourneerd, kunnen we mogelijk een gedeeltelijke terugbetaling verlenen. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een kwitantie of aankoopbewijs nodig.

Stuur uw retourzending naar:
EnergyDOTS NL
Adres: Herenweg 29G, 2105 MB
te Heemstede, Nederland.

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u bent goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

U kunt deze vorwaarden terugvinden op de pagina:
Algemene Voorwaarden.

Schuiven naar boven