Blog AquaDOT

EnergyDOTS NL aquaDOT Banner

Waarom vitaal water helend is voor je lichaam
en dus veel kan betekenen voor je gezondheid!

In zowel de reguliere als de complementaire geneeskunde ligt de focus op het gezond houden en krijgen van onze vaste lichaamsstructuren: botten, spieren, bindweefsel, bloedcellen en de cellen van onze organen, het zenuwstelsel, etc.

Maar wist je dat mensen, op moleculair niveau, voor 99,1% uit watermoleculen bestaan?
De bekende 70%, ook geen gering aantal, is bezien vanuit absolute massa. Welk getal je ook aanhoudt, water is veruit de belangrijkste stof in ons lichaam, het houdt alles in stand (zowel in ons lichaam als op de gehele aarde). Zo wordt bijvoorbeeld ons DNA volledig omringd door watermoleculen.

Voor de meeste mensen is water gewoon water en verder denken we er niet zo over na.
De wetenschap ook niet. Langzaam maar zeker is daar verandering in aan het komen.
Het baanbrekende werk van de Japanse onderzoeker Masaru Emoto was voor veel mensen een openbaring. De structuur van water, met speciale technieken gefotografeerd als waterkristallen, kan beïnvloed worden door taalgebruik, muziek en zelfs door gedachten. Zijn werk maakt zichtbaar dat als je liefdevolle woorden uitgespreekt en harmonieuze muziek afspeelt in de nabijheid van water, de waterkristallen prachtig en symmetrisch van vorm zijn.
Het tegenovergestelde geeft het tegenovergestelde resultaat: scheldwoorden en muziek zoals ‘death metal’ zorgt voor gedrochten van kristallen. Onderstaande afbeelding van Emoto’s werk geeft een ‘crystal clear’ beeld.

Emoto watercrystal

Water heeft dus de capaciteit om informatie op te nemen en te dragen. Een bekend voorbeeld is de homeopathie, waar enkel nog de informatie van een vaste stof in het medium, bv. water, opgeslagen zit. Er zijn geen moleculen meer in het water aanwezig, maar nog wel de energie.
Voor de reguliere medische denkwijze is zoiets onmogelijk en dus wordt het in de hoek van kwakzalverij weggezet. En toch is de homeopathie ouder dan de reguliere geneeskunde en werd deze vorm van geneeskunde gedoceerd op de gangbare onderwijsinstituten, totdat Rockefeller de eerste medische opleidingen stichtte die enkel nog chemische medicijnen als behandelmethode aanleerden (lees hier meer over op www.dodelijkeleugens.nl ).

Maar er gebeurt op het gebied van water nog veel meer. In ons eigen kikkerlandje hebben twee ogenschijnlijk tegenovergestelde heren, namelijk holistisch dierenarts Eric Laarakker en IT- en telecomspecialist Dolf Zantinge, 12 jaar geleden de handen ineen geslagen. Samen met een internationaal team van wetenschappers deden zij ontelbaar veel tests op het gebied van planten, bodem en water. Hun eerste conclusies zijn nu bijna zover dat ze de wereld in kunnen, met als centraal thema water en trilling, oftewel water en informatie.

Coherent versus chaotisch water
Laarakker en Zantinge ontdekten dat er chaotisch water is en coherent water.
In chaotisch water is er geen enkele samenhang tussen de watermoleculen onderling en ook niet binnen hetzelfde molecuul. In coherent water oefenen de atomen en moleculen in groepjes dezelfde soort bewegingen uit. We vergeleken dit al eerder met schoonzwemmers toen we vertelden over de bijzondere kwaliteiten van het donkerviolette glas van onze nano mineralen: https://www.facebook.com/THF01/posts/2334133586672000?__tn__=K-R.
In één glas water kunnen duizenden verschillende coherente domeinen zitten, denk aan een groot zwembad met meerdere groepjes synchroonzwemmers.

 

De voordelen van coherent water
Coherent water resoneert met het quantumveld. Het quantumveld kun je zien als een veld van energie dat alles omringt en alles doordringt en waar alles en iedereen mee verbonden is.
Het is die toestand waar tijd en ruimte niet bestaat en alles met elkaar samenhangt.
Er zijn verschillende benamingen voor dit veld, zoals het veld van oneindige mogelijkheden, universeel bewustzijn, het zero point field, de bron, het universum en het meest gebruikte woord hiervoor, namelijk God. Chaotisch water heeft de capaciteit verloren om te resoneren met dit veld. Dit is door quantumfysici geconstateerd en ook door Laarakker en Zantinge.

Al het water op aarde is al miljarden jaren oud, want water gaat niet verloren. Er zijn vele factoren die water beïnvloeden en dat kan zowel positief als negatief uitpakken. Een belangrijke factor is het gehele spectrum van elektromagnetische straling. Water absorbeert warmte, licht, radioactieve straling, maar ook de elektromagnetische frequenties (EMF’s) die geproduceerd worden door zendmasten, WiFi, en de 2G, 3G, 4G en 5G netwerken.
Laarakker en Zantinge hebben het uitgebreid getest en duidelijk is geworden dat EMF’s de structuur van water zeer negatief beïnvloedt, het water wordt compleet chaotisch.

En als je dan weer bedenkt dat wij voor 99,1% uit watermoleculen bestaan…

Wat betekent dit alles voor de gezondheid van mensen, dieren en planten?
Twaalf jaar testen heeft uitgewezen dat waterstructuren informatiestromen in levende organismen beïnvloeden. Dit is een belangrijk inzicht. Want als een biologisch systeem optimaal werkt, is de weerstand in het lichaam veel beter. Op die manier komt het lichaam snel weer in homeostase, de balans waar het lichaam voortdurend naar op zoek is. Het zelfgenezend vermogen kan nu volledig zijn werk doen. Conclusie: coherent water werkt helend voor alles wat leeft!

Kijk nog maar eens naar de waterkristallen van Emoto. Daar zie je dat gebeden richting vervuild water het water coherent maakt. Blijkbaar heeft de intentie en de tonen van het gebed, wat ook frequenties zijn, een groot effect op de waterstructuur. Laarakker en Zantinge ontdekten ook dat coherent water een reinigende werking heeft. Vele testen bevestigden dit. Het is alsof de coherente, harmonieuze structuur geen ruimte meer biedt voor de informatie van de vervuiling en deze daarom loslaat. Dit vinden wij zelf nog moeilijk te bevatten, maar beide heren zijn een paar jaar geleden benaderd door geestelijk leiders uit India met het verzoek om mee te helpen met het op gang brengen van het zelfgenezend vermogen van de vervuilde rivieren, zoals de Ganges.

Het coherent maken van water heeft natuurlijk alleen echt zin als het over langere tijd coherent blijft. Dus stabiel blijft voor met name de invloeden van EMF’s, die overal om ons heen zijn. Ook een ruzie met je partner heeft een negatieve impact op 99,1% van jouw biologische systeem en zorgt er in feite voor dat je in een chaotische toestand verkeert.
Laarakker en Zantinge zijn inmiddels heel ver met het ontwikkelen van coherent en stabiel water, hun water blijft in ieder geval één jaar stabiel.
We blijven hun ontwikkelingen van dichtbij volgen, want dit kan wel eens revolutionair blijken te zijn.

AquaDOT

De aquaDOT
Er zijn allerlei systemen en mogelijkheden om water te vitaliseren. Van waterwervelaars tot kristallen en ook onze aquaDOT’s zenden natuurlijke, helende vibraties uit, die het water oppikt en coherent maakt. Met de aquaDOT zet je al een eerste stap om je water vitaal te maken en daarmee het zelfgenezend vermogen van jouw biologische systeem te activeren.

Hoe gebruik je de aquaDOT?
De voor de hand liggende plekken om de aquaDOTS op te plakken zijn op tanks van je dagelijkse bron van drinkwater – waterfilter, dispenser, fles of beker. Een pakje bevat twee DOT’s, één voor op je waterfilter en één voor je drinkflesje.
Bedenk op welke manieren je water gebruikt en denk aan vloeistoffen die een hoog watergehalte bevatten – en voeg een aquaDOT toe.
Probeer een aquaDOT op je favoriete fles wijn. Als je van snijbloemen houdt, plaats dan een aquaDOT op je vaas om het water te vitaliseren en geniet langer van je bloemen. Plak de aquaDOT ook op de drinkbak van je huisdier.

Bronnen:
Coherent water, doorgeefstation van quantuminformatie. Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg, Juli/augustus 2019 (nr.4).

 

Blog AquaDOT
Delen met:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
IK WIL 10% KORTING!
Meld je aan en ontvang een gratis kortingscode!
    AANMELDEN
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.