EnergyDOTS NL bioDOT

bioDOT – The personal dot

bioDOT is de persoonlijke DOT. De DOT speciaal voor jou om te dragen. Het is geprogrammeerd met krachtige resonerende PHI Technologie®. De natuurlijke, coherente trillingen die in deze programmering gebruikt worden harmoniseren of stemmen opnieuw je energieveld af. Ze herinneren je energieveld aan zijn optimale status door het meer coherent en veerkrachtiger te maken. Het is te vergelijken met het opladen van je batterij, je energie opslaan en opnieuw in balans brengen.

Het gebruik van de bioDOT

Het zou ideaal zijn om je bioDOT de hele tijd, zowel overdag als ’s nachts te dragen. Trek eenvoudigweg het beschermende papiertje van de plakstrip en plak het veilig vast op elk schoon, droog, niet poreus oppervlak met de supersterke hechtende achterkant. Plak het vast op je favoriete sieraad of aan de achterkant van je horloge of bewaar het in je portemonnee.

De bioDOT kan worden gebruikt door volwassen (inclusief zwangere vrouwen) ,kinderen, baby’s, huisdieren en zelfs door planten. De energetische programmering wordt niet beïnvloed door water dus je kunt je bioDOT ook onder de douche, in bad of in het zwembad dragen. Een bioDOT kan in de koelkast worden gelegd onder een fruitbowl om je te helpen om je voedsel in optimale conditie te houden.

 

BioDOT en smartDOT – Product details

bioDOT wordt bekrachtigd door Phi technologie. Het houdt het natuurlijke energiekenmerk vast en straalt dit uit zodat voortdurend je energieveld opnieuw wordt afgestemd en wordt herleefd.

De combinatie van een bioDOT en een smartDOT verander de directe energetische omgeving en de manier waarop je deze omgeving ervaart. Geschikt voor volwassenen, inclusief zwangere vrouwen en kinderen. De laatste 14 jaar hebben we getuigenissen verzameld van cliënten die het volgende hebben ervaren:

  • Hogere energielevels
  • Betere slaap
  • Minder hoofdpijn
  • Grotere concentratie
  • Verlichting van spanningen
  • Minder stress

Hecht eenvoudigweg de bioDOT op je favoriete sieraad, draag het in je portemonnee of plak het op de achterkant van je horloge. BioDOTs kunnen worden gedragen door kinderen & volwassenen of je kunt het zelfs aan het naamplaatje van de huisdier vastmaken….. Wees creatief, draag elke dag een bioDOT en voel het verschil.

Een waarlijk kosteneffectieve manier om de “energy blues” te verslaan en het beste uit je dag te halen.

Schuiven naar boven