Back to school

Back to school
Zo gaan je kinderen veilig het nieuwe schooljaar tegemoet

Het is bijna zover… voor je het weet is de vakantie voorbij en zitten de kinderen weer in de schoolbanken. Natuurlijk doe je er dagelijks alles aan om je zoon of dochter te steunen en beschermen waar nodig. Maar er zijn ook onzichtbare zaken waar je je kind tegen wilt beschermen. En dan hebben we het niet over pesten of faalangst, maar over STRALING.

Back to school

Tegenwoordig gaat alles super snel. De apparaten die we gebruiken, moeten altijd nóg beter en nóg sneller functioneren. Vooral kinderen en jongeren zijn hier gevoelig voor. Ze willen vaak de snelste smartphone en de beste tablet. En het liefst supersnel internet om social media apps te gebruiken en spelletjes te spelen. Maar niet alleen thuis komen ze met veel verschillende apparaten in aanraking.

Vooral op school zijn kids de hele dag omringd door elektrische apparaten. Ze worden steeds meer en langer verplicht blootgesteld aan draadloze apparaten en draadloos internet: denk aan digitale schoolborden (digiboards), laptops, pc’s, telefoons, wifi en tablets. Ga maar eens na, een school heeft niet maar één klaslokaal. Meerdere klaslokalen in een school, betekent ook meer digitale schoolborden, meer wifi routers en meer draadloze apparaten. Dit intense gebruik van elektrische apparaten komt helaas met een dure prijs en die heet: straling. Kinderen lopen als het ware de hele dag rond in een wolk van straling. Laten we hier eens dieper op ingaan.

Wat is straling?

Elk apparaat dat we gebruiken verspreid elektromagnetische golven. Deze golven bevatten informatie die van verzender naar ontvanger worden verstuurd, met behulp van antennes en zendmasten. Het aantal keren dat een elektromagnetische golf per seconde op en neer gaat, oftewel het aantal trillingen per seconde, noemen we frequentie. Hoe hoger de frequentie van een elektromagnetische golf is, hoe sneller de dataoverdracht wordt. Elektromagnetische golven met een lage frequentie, worden ook wel een elektromagnetisch veld (EMV) genoemd. Als ze een hoge frequentie hebben, is er sprake van elektromagnetische straling.

Met het uitrollen van het nieuwe netwerk, wordt internet nog sneller en elektrische golven kleiner. Hierdoor neemt het risico en het gevaar van elektromagnetische straling nog verder toe. Met name omdat er bij kortere golven meer zendmasten nodig zijn, die het netwerk en het snelle internet in stand houden.

Zowel volwassenen als kinderen staan dagelijks bloot aan apparaten met een hoge frequentie, dus aan straling. Bijvoorbeeld bij het gebruiken van magnetrons, pinpassen, wifi, bluetooth, telefoons en tablets. Om aan de vraag voor steeds sneller internet en meer apparaten te kunnen voldoen, is het nodig om (nog) meer zendmasten te plaatsen. Deze masten worden de laatste tijd zelfs in de buurt van scholen geplaatst, waardoor kinderen nog meer worden blootgesteld aan straling.

Kinderen en jongeren zijn extra gevoelig voor deze straling. Waarom? Ze hebben dunnere schedels dan volwassenen, waardoor straling veel verder in hun hoofd doordringt. Ook hebben zij zachtere botten en zijn het immuunsysteem en zenuwstelsel nog volop in ontwikkeling, dus kwetsbaarder. (bron: onderzoek World Health Organization)

Gevolgen van straling?

De populariteit van mobiele telefoons en tablets neemt nog altijd toe onder kinderen en jongeren. Waarschijnlijk ervaar jij het ook als ouder: je kinderen maken meer gebruik van de nieuwste technologieën dan jijzelf en komen dan veelvuldig in aanraking met straling. Zelfs als hij of zij slaapt, ligt de telefoon waarschijnlijk nog naast het kussen en dus veel te dicht bij het hoofd.

Door veelvuldig gebruik van elektrische apparaten, zoals telefoons, kan het lichaam opwarmen. Bij dit thermisch effect, komt er zogeheten radicaalschade vrij, die lichaamscellen beschadigen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat deze straling voor een hoger risico op hersentumoren, chronische vermoeidheid, ADHD en depressies kan zorgen. Ook schade aan celstructuren en DNA kan een gevolg van straling zijn. Niet iets om luchtig over te doen dus.

EnergyDOTS als bodyguard

Wat kun je precies doen als het gaat om bescherming tegen dagelijkse blootstelling aan straling? EnergyDOTS zijn je beste vrienden. Het zijn superdunne, magnetische schijfjes die onnatuurlijke frequenties ombuigen naar een natuurlijk energieveld. EnergyDOTS hebben zelf bepaalde frequenties die de verstorende frequenties harmoniseren met de energie van je zoon of dochter. Ze creëren een veld van positieve energie en nemen als het ware de elektro-stress weg. Op deze manier is hij of zij minder vatbaar voor de schade die straling kan aanrichten. Je zoon of dochter heeft een eigen bodyguard! Er zijn verschillende soorten EnergyDOTS.

SmartDOT

Plaats de smartDOT op draadloze apparaten, zoals game consoles, smart TV’s, smartphones en de wifi router. Het is van belang om ieder apparaat dat in verbinding staat met internet, of op de één of andere manier straling nodig heeft om te kunnen functioneren, te voorzien van een DOT. Wanneer het ene apparaat dat straling uitstraalt wel is voorzien van een DOT en een ander apparaat, waar diezelfde persoon mee in contact staat niet, zal de DOT amper werken. Het is dus van belang om alle apparaten te voorzien en hiermee de straling te harmoniseren.
Leer meer.

bioDOT

De bioDOT zorgt voor meer energie, concentratievermogen en minder vermoeidheid. Je zoon of dochter kan de bioDOT gewoon dag en nacht bij zich dragen. Plak ‘m op een sieraad, horloge of bewaar in de portemonnee. Met de speciale bioTAG kan de bioDOT met een clip ook aan de rugtas of jas worden gehangen. Zo is je zoon of dochter beschermd, zonder dat hij of zij er last van ondervindt. Vooral voor kinderen is dit erg handig aangezien het niet de bedoeling is dat je hen met de DOT belemmert in hun dagelijkse bezigheden. Door de toegankelijke en vrolijke aanpak van de EnergyDOTS, heeft het naast de belangrijke functie om straling te harmoniseren, ook de functie om te dienen als accessoire. Er zijn bijvoorbeeld ook armbandjes met de EnergyDOT in vrolijke kleuren verkrijgbaar.
Leer meer.

SpaceDOT

De spaceDOT is ontworpen om harmonie te brengen in verstorende energieën om zo in huis of op school de energie te verhogen. De Phi energie die de spaceDOT voortdurend uitstraalt, zal een positieve verandering creëren. Plaats de spaceDOT op een centrale plek in huis of in het klaslokaal.
Lees meer.

AquaDOT

Gebruik de aquaDOT om de natuurlijke vitaliteit van water of andere vloeistoffen te verbeteren. Hij verfrist de natuurlijke, energetische structuur van het water en verwijdert elektromagnetische trillingen (EMF’s) en andere negatieve bronnen. Plaats een aquaDOT op de waterfles of beker van je kinderen, of op de waterkoeler in het klaslokaal. Naast het harmoniserende effect, zal de smaak van het water ook aanzienlijk verbeteren.
Lees meer.

Met al deze anti-straling tips kun je je kids met een gerust hart laten spelen, slapen en naar school brengen!

Back to school
Delen met:
Schuiven naar boven
IK WIL 10% KORTING!
Meld je aan en ontvang een gratis kortingscode!
    AANMELDEN
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.