EnergyDOTS NL aquaDOT

aquaDOT – Water Harmoniser

Gebruik een aquaDOT – afgestemd op de vibratie van levendig water  – om de natuurlijke vitaliteit van water of andere vloeistoffen te verbeteren. Water is essentieel voor al het leven hier op onze aarde. 80% van een volwassen lichaam bestaat uit water en de kwaliteit van het water wat we drinken kan ons genezen of beschadigen. Jouw welzijn is grotendeels afhankelijk va een adequate cellulaire hydratie.

Water is erg gevoelig voor indrukken (het is een vloeibaar kristal met een vervormbare structuur) en het wordt net zo zeer blootgesteld aan, als dat het gevoelig is voor de effecten van trillingen en elektromagnetische straling als dat wij dat zijn; het kan worden beïnvloed door vervormde trillingen afkomstig van de technologie.

Om de fysieke vergiftiging uit het water te halen (om het zogezegd te purificeren) is niet genoeg. De aquaDOT is ontworpen om de natuurlijke energetische structuur van het water te verfrissen door elektromagnetische trillingen (EMF’s) en andere negatieve bronnen te verwijderen. Dit geeft het lichaam de beste kans om het zichzelf op celniveau te vernieuwen.

Water en andere vloeistoffen hebben er maar 1 of 2 minuten voor nodig om zich aan het harmoniserende effect van de aquaDOT aan te passen. Een langere blootstelling brengt ook een aanzienlijke verbetering van smaak teweeg.

 

Hoe gebruik je de aquaDOT 

De voor de hand liggende plekken om de aquaDOTS te gebruiken zijn op tanks van je dagelijkse bron van drinkwater – waterfilter, dispenser, fles of beker. Bedenk dan op welke manieren je water gebruikt of vloeibare stoffen die een hoog watergehalte bevatten – en voeg een aquaDOT toe. Je kunt er een op een coaster zodat je vele containers kunt harmoniseren. Probeer een aquaDOT op je favoriete fles wijn. Als je van snijbloemen houdt, plaats dan een aquaDOT op je vaas om het water op te schonen en geniet langer van je bloemen.

Schuiven naar boven